Noen helt gratis tips – spar penger når du reiser med fly neste gang

Denne artikkelen er en betalt annonse.

Enkelte sparetips kan være både kompliserte og urealistiske, men å spare penger på flybilletter kan være både enkelt og effektivt. Det finnes mange tips om hvordan man booker billettene til akkurat riktig tid, men visste du at en enkel koffertvekt kan være redningen når du prøver å unngå ekstra gebyrer og unødvendige omkostninger?

De mange ekstragebyrene gjør reisen dyr

Det er fortsatt mulig å finne flybilletter for bare noen hundrelapper, i hvert fall hvis man er tidlig ute og velger litt ukurante flyplasser. Samtidig er det ofte slik at billigbillettene ikke inkluderer verken innsjekket bagasje eller valg av sete. Det kan være fristende å velge til slike ting når du kjøper reisen, men trenger du egentlig 23 kg innsjekket bagasje? Det kan faktisk være i overkant mye.

Med en koffertvekt er det enkelt å veie store og små kofferter, og for mange reiser kan det være mer enn nok med inn en enkelt kabinkoffert. Hvis du klarer å unngå innsjekket bagasje, er det helt enkelt mye penger å spare. Det er viktig å være klar over at noen selskaper også har begynt å ta ekstra betalt for koffert i bagasjehyllen i kabinen.

Enda mer kreative løsninger for å spare plass og vekt

Hvis du opplever at du ikke får plass med all bagasje i kabinkofferten og den lille ekstra vesken som mange flyselskaper lar deg ta med om bord, da finnes det andre kreative løsninger.

Et alternativ kan være å ha på seg flere plagg enn man strengt tatt trenger for å holde varmen i kabinen, men det finnes også reisetilbehør som er designet spesifikt for å gi deg litt ekstra oppbevaringsplass. En reisepute med integrert oppbevaringsplass er et morsomt eksempel på denne type reisetilbehør, som da faktisk kan la deg ta med litt ekstra bagasje inn i kabinen. Enkelt og smart når du er på tur.