Vg taliban

Taliban – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Taliban på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Taliban på VG

Taliban – Nyhetsdøgnet – VG Direkte

VG Nå: Nyhetsdøgnet

Siden Taliban kom til makten i Afghanistan i 2021 er de vedtatt en rekke tiltak som begrenser og hindrer kvinner og jenters rettigheter og bevegelsesfrihet.

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

På innsiden av en amerikansk base Taliban erobret – VG

På innsiden av en amerikansk base Taliban erobret: – En stor symbolverdi – VG

27. des. 2022 — Taliban-kommandanten Zaibiullah (25) er tydelig stolt etter at de tok over den amerikanskbygde militærbasen. Han møter VG inne i det som engang …

QALAT (VG) Da USA og Vesten trakk seg ut av Afghanistan, etterlot de våpen og utstyr for minst 70 milliarder kroner. Taliban tok med VG på en guidet tur for å vise det frem.

Egeland i Afghanistan: Refser Taliban i brev til Shariaråd – VG

16. jan. 2023 — I møter med Taliban-ledelsen har Flyktninghjelpens Jan Egeland beskyldt dem for løftebrudd. Nå skriver han et brev til bevegelsens religiøse råd …

I møter med Taliban-ledelsen har Flyktninghjelpens Jan Egeland beskyldt dem for løftebrudd. Nå skriver han et brev til bevegelsens religiøse råd, der han forklarer hvorfor 350 millioner kroner i nødhjelp holdes tilbake.

Huitfeldt om Taliban: Splittet i synet på kvinner – VG

14. jan. 2023 — Forfatter og journalist Åsne Seierstad har gått ut i VG og tatt til orde for at Norge og Vesten gjør mer for å overtale Taliban til å gå tilbake …

Norge fordømmer at afghanske kvinner ikke får ta utdannelse og jobb. Men protestene når ikke frem til Talibans ledelse. Afghanistans ambassadør til Norge, føler seg sviktet.

Ett år siden Taliban tok makten – Afghanistan – VG

Ett år siden Taliban tok makten: Afghanistan balanserer på kanten av stupet – VG

15. aug. 2022 — Verden holdt pusten da Taliban rykket inn i Kabul, mens desperate innbyggere stormet flyplassen i frykt for de nye makthaverne.

Verden holdt pusten da Taliban rykket inn i Kabul, mens desperate innbyggere stormet flyplassen i frykt for de nye makthaverne. Nå, ett år senere, er situasjonen i landet dyster.

Dødens landevei i Afghanistan er et bilde på et land i forfall. – VG

Dødens landevei i Afghanistan er et bilde på et land i forfall. – VG

15. jan. 2023 — VG har kjørt «Dødens landevei» gjennom et land i forfall. Veien i Afghanistan byr på Taliban, slangeshow, og shariadomstol.

VG har kjørt «Dødens landevei» gjennom et land i forfall. Veien i Afghanistan byr på Taliban, slangeshow, og shariadomstol.

Taliban skaper knipe for kroppsbyggere: – Det er skuffende – VG

21. jan. 2023 — KABUL (VG) Taliban tvinger ikke bare kvinner til å dekke seg til. Nå må også mannlige treningsentusiaster dekke til lårmusklene sine.

KABUL (VG) Taliban tvinger ikke bare kvinner til å dekke seg til. Nå må også mannlige treningsentusiaster dekke til lårmusklene sine. Det skaper sinne.

Keywords: vg taliban, taliban vg, vg taliban i norge