The heading for the article can be: Butikktider for tau Clas Ohlson, Jysk Tau og Clas Ohlson Halden – Sjekk åpningstider før du handler!

Hvis du er på utkikk etter elektronikk, møbler eller andre husartikler i Tau, Tau Clas Ohlson, Jysk Tau eller Clas Ohlson Halden kan være gode alternativer. Men før du drar ut for å handle, er det viktig å sjekke butikktidene for å sikre at du ikke ender opp med å stå foran stengte dører. Her er en oversikt over åpningstidene for disse butikkene i Tau og Halden.

Tau Clas Ohlson åpningstider

Tau Clas Ohlson er en populær butikk som tilbyr et bredt utvalg av elektronikk, verktøy, belysning og andre nyttige produkter til hjemmet. Butikken holder åpent mandag til fredag fra kl. 9:00 til 20:00, og lørdag fra kl. 10:00 til 18:00. På søndager er butikken stengt. Det er viktig å merke seg at åpningstidene kan variere i ferieperioder, så det er lurt å dobbeltsjekke tidene før du drar ut for å handle.

Jysk Tau åpningstider

Jysk Tau er en kjent møbelbutikk som tilbyr et stort utvalg av møbler, sengetøy, gardiner og annen interiør. Butikken holder åpent mandag til fredag fra kl. 10:00 til 19:00, og lørdag fra kl. 10:00 til 18:00. Jysk Tau er tradisjonelt stengt på søndager, men igjen, det kan være endringer i åpningstidene i forbindelse med høytider, så sørg for å dobbeltsjekke før du planlegger et besøk.

Clas Ohlson Halden åpningstider

Clas Ohlson Halden er en annen populær butikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert verktøy, elektronikk, hjemmeelektronikk og mye mer. Butikken holder åpent mandag til fredag fra kl. 10:00 til 20:00, og lørdag fra kl. 10:00 til 18:00. På søndager er butikken stengt. Som med de andre butikkene, kan også Clas Ohlson Halden ha endrede åpningstider i ferieperioder, så det er alltid lurt å sjekke på forhånd.

Så før du legger ut på en shoppingtur til Tau Clas Ohlson, Jysk Tau eller Clas Ohlson Halden, sørg for å sjekke åpningstidene. Det er ingenting verre enn å reise langt for å handle, bare for å finne ut at butikken er stengt. Spar tid og unngå frustrasjon ved å planlegge og sjekke åpningstider på forhånd!

Vi håper denne oversikten over åpningstider har vært nyttig å vite for dine shoppingplaner i Tau og Halden. God shopping!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Tau Clas Ohlson?

Tau Clas Ohlson har åpent fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til kl. 20.00, og lørdag fra kl. 09.00 til kl. 18.00.

Hva er åpningstidene til Jysk Tau?

Jysk Tau har åpent fra mandag til fredag fra kl. 10.00 til kl. 20.00, og lørdag fra kl. 10.00 til kl. 18.00.

Hvor ligger Clas Ohlson-butikken i Tau?

Clas Ohlson-butikken i Tau ligger på Grannesveien 45.

Hvor ligger Jysk-butikken i Tau?

Jysk-butikken i Tau ligger på Grannesveien 13.

Hva er åpningstidene til Clas Ohlson Halden?

Clas Ohlson Halden har åpent fra mandag til onsdag og fredag fra kl. 10.00 til kl. 18.00, torsdag fra kl. 10.00 til kl. 19.00, og lørdag fra kl. 10.00 til kl. 15.00.

Hvor ligger Clas Ohlson-butikken i Halden?

Clas Ohlson-butikken i Halden ligger på Tista senter, Jernbanetorget 1.

Hva er åpningstidene til Jysk-butikken i Tau?

Jysk-butikken i Tau har åpent fra mandag til fredag fra kl. 10.00 til kl. 20.00, og lørdag fra kl. 10.00 til kl. 18.00.

Hvor finner jeg Tau Clas Ohlson?

Tau Clas Ohlson finnes på Grannesveien 45.

Hvor finner jeg Jysk i Tau?

Jysk i Tau finnes på Grannesveien 13.

Hvilke åpningstider har Ikea Kjøkken?

Åpningstidene til Ikea Kjøkken kan variere avhengig av sted. Det anbefales å sjekke åpningstidene på deres nettside eller kontakte ditt nærmeste Ikea-varehus for nøyaktig informasjon.

Artiklen The heading for the article can be: Butikktider for tau Clas Ohlson, Jysk Tau og Clas Ohlson Halden – Sjekk åpningstider før du handler! har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 44 anmeldelser