Nrk agnes waade

Gåten Agnes Waade rømte over 30 ganger hjemmefra – NRK

13. mar. 2022 — Agnes Waade ble på 80-tallet norgeskjent for å rømme til skogs. I ettertid har det vist seg at flukten var et stille rop om hjelp.

Gåten Agnes – NRK TV

21. feb. 2022 — Den tragiske skjebnen til Agnes Waade har lenge hjemsøkt Tore Strømøy. Nå vil han finne ut hva som egentlig skjedde med henne.

Hva skjedde med Agnes Waade? – NRK Presse

1. feb. 2022 — I 30 år har Tore Strømøy hatt saken om Agnes Waade liggende på skrivebordet sitt. Nå skal han gå til bunns i saken han aldri klarte å glemme …

Gåten Agnes – 4. episode (Sesong 1) – NRK TV

7. mar. 2022 — Den tragiske skjebnen til Agnes Waade har lenge hjemsøkt Tore Strømøy. Nå vil han finne ut hva som egentlig skjedde med henne.

Det er én spesiell sak Tore Strømøy aldri har klart å glemme

21. feb. 2022 — Agnes Waade var født i 1927. Hun var den yngste av fire søsken, og vokste opp på en gård i Leksvik i Trøndelag. Den lille jenta var ikke som …

Kommentarfelt tok av etter dokumentar om mishandlet kvinne

1. mar. 2022 — HAR FJERNET KOMMENTARER: Det tok av for Leksvik etter at de første episodene av dokumentaren om Agnes Waade ble vist på NRK.

Ordfører fikk hatmeldinger etter TV-dokumentar – Gåten Agnes

22. feb. 2022 — Unnskyld, Agnes Waade! Det var en sterk opplevelse å se dokumentaren på NRK om Agnes Waade. Agnes ble født på 1920-tallet, i bygda mi Leksvik.

Tore Strømøy har fremdeles ubesvarte spørsmål etter «Gåten …

1. jul. 2022 — Tidlig i mai vant Tore Strømøy og NRK Gullruten for dokumentarserien «Gåten Agnes». Serien følger den tragiske skjebnen til Agnes Waade fra …

Forteljinga om Agnes Waade er ikkje ei uheldig enkeltsak

18. mar. 2022 — mars, dagen før kvinnedagen, kom siste episode i dokuserien «Gåten Agnes» på nrk.no. Vi får eit innblikk i livet til ei kvinne som vert fråteken …

«Lat dokuserien vere starten på at media speglar menneske med funksjonsnedsetjingar som menneske. », skriv Mone Celin Skrede.

Keywords: nrk agnes waade, agnes waade familie, agnes waade nrk