Jakten på den nye sofaen

En rekke nettbutikker tildeler nå noen ganger et stort utvalg av leveringsmetoder. En av de mest brukte er for tiden pakkebutikker, hvor det er ganske fleksibelt for deg å kunne hente de bestilte produktene når det passer deg. Fraktmetoden er ganske praktisk, og ofte også den billigste leveringsformen.

Du kan også vurdere å velge bud til leiligheten din eller ut på jobb. Fraktmetoden er ofte litt dyrere, men på den annen side er den ganske problemfri. Den billigste leveringsmetoden kan ikke motbevises å være å hente produktene selv, noe som imidlertid krever at du bor i kort avstand fra nettforhandlerens bosted.

Antall leveringsdager er selvsagt svært avgjørende, forutsatt at vi absolutt må bruke pakken din umiddelbart, og derfor er det absolutt sentralt at du studerer tidshorisonten for levering for det aktuelle produktet.

Et stort antall internettselskaper lover levering etter en enkelt virkedag for de fleste av sine varenumre, noe som imidlertid krever at transaksjonen er realisert før et spesifisert tidspunkt, slik at de trygt kan få produktene fikset før lagerpersonalet får fri.

Noen enkeltbutikker på nettet sørger for frakt uten betaling, men vanligvis er dette forutsatt at du handler for et fastsatt beløp. I tillegg bør man foretrekke den lettest kjøpte fraktformen, som i de fleste tilfeller – uansett om du er i Aalborg, Hillerød eller Lemvig – vil være å få fraktselskapet til å levere bestillingen til et hentested.

Trustpilot gir deg flere gode alternativer

Det er nå veldig enkelt for forbrukere å foreta prissammenligninger mellom ulike internettselskaper og dermed har et stort antall nettforhandlere funnet det nødvendig å redusere salgspriser på mange av produktene deres – for babyer og barn, og også for voksne – betydelig, og til og med noen ganger gir gratis levering.

Det kan imidlertid fortsatt være lønnsomt å sammenligne enkelte nettbutikker etter salg før du bestiller, slik at du kan være sikker på å få den billigste prisen.

Du må imidlertid ikke overse det faktum at hvis en nettbedrift markedsfører et produkt til en salgspris som anses som ekstremt fordelaktig, bør det noen ganger være et symbol på en uredelig nettbutikk. Kortkjøp dekkes imidlertid av en enhet som beskytter mot uekte internettbedrifter.

Generelt anbefaler vi å bestille med kredittkort eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte deg av et avbetalingstilbud som f.eks ViaBill, hvis du har tenkt å finansiere pengene i flere rater.

Trustpilot tilbyr helt utmerkede alternativer

Før folk handler i en nettbutikk, bør du utvilsomt skumme forholdene, men det er vanligvis ikke særlig spennende.

En enklere løsning kan være å undersøke om nettbutikken er godkjent av e-merket, som ofte er en indikasjon på at nettbutikken forstår den offisielle danske lovgivningen, i tillegg til at nettbutikken er rutinemessig evaluert av eksperter som forstår gjeldende regelverk. I tillegg tilbys du en snarvei til assistanse når du opplever vanskeligheter i prosessen med handelen din.

Den billigste leveringsløsningen

Trustpilot fører til svært gode muligheter til å analysere en lang rekke tidligere forbrukeres observasjoner og av den grunn er det smart at du søker i e-butikkens kritikk før du bestiller.

Facebook tilbyr også ganske smarte snarveier for å få innsikt i nettbedriftens kundetilfredshet. Her møter vi en rekke nettselskaper hvor folk kan sende inn en gjennomgang av bestillingsprosessen, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider med mange nettbaserte virksomheter ved å annonsere selskapenes varer, og oppnår kompensasjon når en bruker fra vår nettside gjennomfører en transaksjon.

Instruksjoner angående varer og nettbutikker støttes ofte, men det gis ingen garantier mot rettelser implementert etter at vi sist oppdaterte de viste dataene.