Hvordan få råd til mer shopping

Flere e-forhandlere tildeler heldigvis et hav av forskjellige fraktalternativer. Det vanligste er foreløpig leveringssteder, fordi du enkelt kan hente de bestilte varene når det passer deg. Løsningen er veldig enkel, og ofte også den billigste leveringsmåten.

Du bør også vurdere å få produktene levert til din bolig eller til din arbeidsplass. Leveringstypen er dessverre litt dyrere, men også veldig fleksibel. Den lettest kjøpte leveringsmodellen vil imidlertid utvilsomt være å hente varene selv, noe som imidlertid er betinget av at du bor rett ved siden av nettbutikkens bosted.

Antall leveringsdager er selvfølgelig ganske viktig hvis vi trenger dine nye varer nå og da, så til det formålet er det ganske meningsfylt at vi undersøker estimert leveringstid for den aktuelle varen.

Mange nettbutikker tilbyr 1-dagers frakt på mange varenumre, som imidlertid krever at bestillingen behandles tidligere enn et spesifisert tidspunkt, slik at de garantert får de nye varene sortert før kl. de ansatte har fri. Leveringstid er selvfølgelig ekstremt viktig å drastisk redusere salgsverdien av en rekke av deres produkter – for gutter og jenter, og også for kvinner og menn – og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

På den annen side kan det imidlertid vise seg å være smart å sjekke ulike nettforhandlere for salg før du fullfører handlen, slik at du er ufeilbarlig sikker på å få den laveste prisen.

Du bør bare være så forsiktig at i tilfelle en nettforhandler selger varene sine for en salgspris som anses som urealistisk billig, kan det noen ganger være en pekepinn på en svindel-e-forhandler. Bestillinger med kort er uansett omfattet av en lovbestemmelse som dekker kjøper mot falske e-transaksjoner.

Vi anbefaler generelt kortkjøp eller betaling med mobiltelefonen. Som et alternativ kan du velge en avdragsløsning som ViaBill dersom du ønsker å finansiere regningen senere.

En garanti for at e-handelen aksepterer gjeldende danske regler

Før noen bestiller i en e-butikk kan du på en bestemt måte lese gjennom forhandlerens handelsbetingelser, men det er helst ikke spesielt spennende.

En annen løsning kan derfor være å undersøke om nettbutikken er verifisert av e-merket, siden dette skal være en indikasjon på at nettbutikken følger de danske retningslinjene, samt at virksomheten nå og deretter revurdert av eksperter som er godt kjent med begrepene. I tillegg gir det deg muligheten til å bli hjulpet når du blir utsatt for dilemmaer med handelen din.

Ultra enkelt for forbrukere å søke etter priser

Trustpilot tilbyr alltid stabile snarveier for å søke i ganske mange andre forbrukeres tanker, og på grunn av dette er det å foretrekke at du vurderer nettselskapets vurderinger før du fullfører handlen.

Facebook tilbyr deg lignende, ekstremt fine snarveier for å få et innblikk i e-butikkens troverdighet. I tillegg kommer vi over mange e-butikker som gjør det mulig å sette sammen en anmeldelse av kjøpet deres, som like gjerne kan brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av inntekter fra annonser. Vi har samarbeidsavtaler med en rekke internettselskaper i form av at vi formidler virksomhetenes varer, og høster kompensasjon dersom våre brukere gjennomfører en bestilling.

Data vedrørende varer og nettbutikker er ofte beskyttet, men vi kan ikke gi garantier mot rettelser som potensielt blir implementert etter at vi sist har oppdatert den viste informasjonen.