Har du vanskelig for å lage rubrikker som fanger oppmerksomheten din? Ta en titt her

I disse dager tilbyr ganske mange nettselskaper forskjellige typer frakt. En av favorittene i dag er pakkebutikken, og da er det bare å gå innom for pakken din til et valgfritt tidspunkt. Leveringsmåten er spesielt ukomplisert, og ofte også den rimeligste leveringsmodellen.

Omvendt bør du veie opp fordeler og ulemper ved å få produktene levert til leiligheten eller huset eller til jobben din. Leveringsformen er vanligvis litt dyrere, men også høyst hensiktsmessig. I de fleste tilfeller vil imidlertid den billigste leveringsmetoden være at du henter varene selv, noe som imidlertid krever at du bor i nærheten av e-butikkens adresse.

De fleste internettselskaper tilbyr levering på kun én virkedag for et stort antall varenumre, som likevel er avhengig av at transaksjonen er gjennomført før et visst tidspunkt, slik at de trygt kan få produktene sendt før emballasje personalet går hjem.

Flere og flere bestiller fra nettselskaper

Det er svært uproblematisk for forbrukere å sammenligne priser fra ulike nettbutikker, og derfor har flertallet av nettbutikkene ikke klart å unngå å kutte prisene på deres produkter – for jenter og gutter, men også for menn og kvinner – ettertrykkelig, og til og med noen ganger gir gratis levering.

Men det kan likevel være lønnsomt å sammenligne enkelte nettbutikker etter tilbud før du handler, slik at du er urokkelig sikker på å anta den billigste prisen.

Generelt anbefaler vi kortbestilling eller mobilbetaling. Som en annen løsning bør du bruke en avbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill i tilfelle du har som mål å betale ned betalingen over flere uker.

Før noen kjøper fra en e-handler må de lese e-butikkens forretningsavtale fra tid til annen, men dette er selvsagt ikke videre interessant.

Et annet alternativ kan være å finne ut om nettselskapet er koblet til e-merket, da dette typisk er et tegn på at nettvirksomheten følger de etablerte reglene, i tillegg til at nettbutikken har jevnlig tilsyn av fagfolk som behersker vedtektene på området. Du tilbys også muligheten til å bli hjulpet dersom du støter på utfordringer med handelen.

En indikator på at e-handel er i samsvar med det danske regelverket

Trustpilot inkluderer ganske utmerkede snarveier for å finne ut vurderingene til flere nåværende forbrukere, og det er derfor prisverdig at du undersøker online butikken er nevnt før du legger inn bestillingen.

Facebook tilbyr i tillegg fullt tilpassbare snarveier for å få en ide om nettselskapets troverdighet. I tillegg til det kan du faktisk se virksomheter på nett hvor kunder kan publisere en kritikk av bestillingsprosessen, som også bør benyttes for å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av annonser. Vi hjelper en rekke e-butikker ved å introdusere butikkenes tilbud, og tjener et gebyr dersom en bruker fra vår nettside gjør en transaksjon.