Håndball Menn 2018: VM, EM og Norge mot Spania

I år er det spente forventninger rundt håndball menn 2018, med både VM og EM på kalenderen. Fans over hele verden gleder seg til å se de beste håndballagene konkurrere om tittelen som verdens- og europamestere. Her tar vi en titt på tabeller og avgjørende kamper, med fokus på oppgjøret mellom Norge og Spania.

VM Håndball Menn 2018

Verdensmesterskapet i håndball for menn er en av de mest prestisjefylte turneringene i idretten. Holdt hvert fjerde år samler det de beste lagene fra hele verden. Håndball VM 2018 blir arrangert i Tyskland og Danmark. Regjerende verdensmester er Frankrike, mens land som Norge, Tyskland og Danmark også har vist seg sterke de siste årene.

EM Håndball Menn 2018

I tillegg til VM finner også Håndball-EM for menn sted i 2018. Dette mesterskapet byr på mer europeisk konkurranse, med de beste lagene fra hele kontinentet.Tabellene i Håndball-EM 2018vil avgjøre hvilke lag som går videre fra gruppespillet og hvem som møter hvem i de avgjørende kampene. Dette er en spennende tid for både spillere, trenere og fans, da et godt resultat i EM også kan gi lagene en følelse av mesterskapsform før VM.

Norge mot Spania

Et av de mest interessante oppgjørene i Håndball-VM 2018 er kampen mellom Norge og Spania. Begge lagene har etablert seg som sterke konkurrenter i internasjonal håndball og kampene dem imellom er alltid fylt med spenning. I fjor slo Norge Spania i kvartfinalen i EM og kan dermed forvente en tøff kamp fra spanjolene.

Kampen mellom Norge og Spania er sannsynligvis en av de mest sette kampene under både VM og EM. Det er forventet et høyt nivå fra begge lagene, med taktisk spill og aggressive forsvar. Begge lagene har en solid rekke med spillere, noe som gjør kampen enda mer interessant for håndballfans.

Eksraomganger i Håndball

Eksraomganger i håndball er alltid spennende øyeblikk. Når to lag er svært jevngode og kampen ender uavgjort etter ordinær tid, blir det ekstra spenning for både spillere og fans. Eksraomganger er en måte å avgjøre kamper på en rettferdig måte, uten at det går til straffekonkurranse. Fans kan forvente høy spenning og nervepirrende øyeblikk hvis Norge og Spania skulle gå til ekstraomganger.

Sammenfattende er håndball menn 2018 et mesterskap som vil bringe massevis av action og spenning til fansen. Med både VM og EM på kalenderen, samt den avgjørende kampen mellom Norge og Spania, vil det være nok av interessante øyeblikk å se frem til. Følg med påhåndball EM 2018 tabellfor å se hvordan lagene presterer og hvem som går videre i mesterskapet.

Ofte stillede spørgsmål

Når og hvor ble VM i håndball for menn 2018 arrangert?

VM i håndball for menn 2018 ble arrangert i Danmark og Tyskland fra 10. til 27. januar.

Hvilket land vant VM i håndball for menn 2018?

Danmark vant VM i håndball for menn 2018 etter å ha slått Norge i finalen.

Hvordan var tabellen i håndball-EM for menn i 2018?

Spania vant håndball-EM for menn 2018, mens Norge endte på fjerdeplass.

Hvordan var tabellen i håndball-VM for menn i 2018?

Frankrike vant håndball-VM for menn 2018, mens Norge endte på tredjeplass.

Hvor kan jeg se resultatene fra håndball-EM for menn 2018?

Du kan finne tabellene og resultatene fra håndball-EM for menn 2018 på den offisielle nettsiden til EHF.

Hvilket lag spilte mot Spania i kvartfinalen i håndball-VM 2018?

Norge spilte mot Spania i kvartfinalen i håndball-VM 2018.

Er det ekstraomganger i håndballkamper?

Ja, i avgjørende kamper kan det bli ekstraomganger hvis kampen ender uavgjort etter ordinær tid.

Hvem er regjerende verdensmester i håndball for menn?

Danmark er regjerende verdensmester i håndball for menn etter å ha vunnet VM i 2019.

Hvor kan jeg se håndballkampen mellom Norge og Spania?

Du kan se håndballkampen mellom Norge og Spania på TV eller via strømmetjenester som sender sportsarrangementer.

Hvilke tabeller finnes for håndball-EM 2022?

Det er forskjellige tabeller for gruppespillet, hovedrunden og sluttspillet i håndball-EM 2022. Du kan finne dem på den offisielle EM-nettsiden.

Artiklen Håndball Menn 2018: VM, EM og Norge mot Spania har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 9 anmeldelser