Gjør en forskjell for deg og dine kunder med de riktige digitale produktene

Mange nettbutikker tilbyr nå et bredt utvalg av leveringsalternativer. Noe av det mest brukte er for tiden å få bestillingen brakt til en pakkebutikk, hvor du selv kan hente produktene akkurat når det passer deg. Fraktalternativet er derfor ultra fleksibelt, og mange ganger til og med den rimeligste typen levering.

Du kan også planlegge å få bestillingen sendt hjem til deg eller til din arbeidsplass. Fraktløsningen er vanligvis litt dyrere, men også ganske så fleksibel. Det mest prisbevisste leveringsalternativet vil imidlertid i de fleste tilfeller være å hente bestillingen selv, men den muligheten er betinget av at du holder deg i nærheten av nettbutikkens adresse.

Leveringshastigheten er selvfølgelig superviktig dersom du trenger pakken din på få sekunder, så til det formålet er det aktuelt at du sjekker tidshorisonten for levering av den aktuelle varen.

De fleste e-butikker lover dag-til-dag frakt på favorittvarenumrene, som tross alt er beregnet ut fra at bestillingen er realisert før en viss tid, med det formål at de kan klarer nok å få ordnet de nye varene før de ansatte har fri.

Noen e-butikker tilbyr gratis frakt, men ofte gjelder dette kun hvis du kjøper for en presis sum. Ellers kan du foretrekke den lettest kjøpte fraktformen, som ofte – enten du bor i nærheten av Aarhus, Haderslev eller Støvring – vil være å få bestillingen levert til et hentested.

E-shopping fortsetter å bli mer populært

Det er nå veldig hensiktsmessig for kjøpere å sammenligne priser i forskjellige nettbutikker, og med det motivet har ganske mange nettbutikker funnet det uunngåelig å tvinge prisene på varene – for jenter og gutter, og også for damer og herrer – betydelig, og til og med noen ganger gi gratis frakt.

Det kan likevel vise seg å være nyttig å sammenligne enkelte nettbutikker etter rabattkoder før du bestiller, slik at du er ufeilbarlig sikker på å få den billigste prisen.

Du må imidlertid være så forsiktig at i tilfelle en nettbutikk tilbyr best i test-produkter til en utsalgspris som kan oppleves som fantastisk billig, så bør dette ofte være et tegn på en uoppriktig e-butikk. Betalinger med kort er heldigvis dekket av en lov, som beskytter oss mot uautentiske nettbutikker.

Generelt anbefaler vi kjøp med kort eller betaling med mobiltelefon. Som et alternativ bør du bruke en løsning som ViaBill, i den grad du ber om å betale ned betalingen senere.

Før noen bestiller fra en nettbutikk kan de sikkert gå gjennom butikkens handelsavtale, men dette er typisk en tidkrevende oppgave.

Et enkelt alternativ kan kanskje være å sjekke om e-forhandleren er godkjent av e-merket, fordi det kan være en forsikring om at nettbutikken godtar de danske retningslinjene, og at e-selskapet er tidvis overvåket av fagfolk som er kjent med regelverket på området. Dette er også en god mulighet til å få hjelp dersom du opplever utfordringer med handelen.

Vi støtter også at kjøperen er klar over de grunnleggende forholdene som kan ha innvirkning på transaksjonen, for eksempel returretten garantert av nettforhandleren. Derfor er det også aktuelt at du fortsatt beholder e-postkvitteringen din, slik at du kan bevise bestillingen i fremtiden, uansett om du er på utkikk etter et produkt til kvinne eller mann.

E-handel skjer på telefonen

Trustpilot gir deg ganske stabile muligheter til å tolke vurderingene til flere tidligere forbrukere, og derfor anbefales det at du vurderer e-selskapets vurderinger før du bestiller .

Facebook tilbyr tilsvarende vanlige sikre løsninger for å få et inntrykk av nettselskapets kundefokus. Her møter vi en rekke nettforhandlere som tilbyr kundene å skrive en vurdering av kjøpsopplevelsen, som kan brukes på samme måte for å ta stilling til kundetilfredshet.

Denne siden er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider tett med ulike internettvirksomheter når vi presenterer virksomhetenes tilbud, og tar provisjon dersom den besøkende vi videresender fullfører en bestilling.

Kunnskap om tilbud og internettselskaper oppdateres ofte, men vi påtar oss intet ansvar for justeringer som er gjort etter siste oppdatering av nettsidens data.