Apotek 1 Kanebogen – Alt du trenger å vite!

Apotek 1 Kanebogen er en velkjent apotek bedrift lokalisert i Harstad. Dette apoteket er en del av kjeden Apotek 1, som er Norges største apotekkjede. Apotek 1 Kanebogen har et bredt utvalg av legemidler, helseprodukter og apotekvarer.

Åpningstider

Åpningstidene til Apotek 1 Kanebogen kan variere, men vanligvis er de åpne fra mandag til fredag mellom 9:00 og 18:00, og på lørdager fra 10:00 til 15:00. Vennligst merk at åpningstidene kan være forskjellige på helligdager, så det er alltid lurt å sjekke apotekets nettside eller ringe dem direkte for å få den mest oppdaterte informasjonen.

Apotekets beliggenhet

Apotek 1 Kanebogen ligger i Kanebogen Senter, som er et populært og travelt kjøpesenter i Harstad. Dette gjør det enkelt for kunder å kombinere apotekbesøket med andre shoppingbehov. Kanebogen Senter har også flere andre butikker og tjenester som kan være nyttige for kundene.

Vitus Apotek Kanebogen

Tidligere het Apotek 1 Kanebogen Vitus Apotek Kanebogen. På grunn av omorganisering i 2020 skiftet apoteket navn til Apotek 1 Kanebogen. Dette navneskiftet påvirker ikke tjenestene og produktene som tilbys; det er fortsatt det samme pålitelige apoteket du kjenner og stoler på.

Tjenester og produkter

Apotek 1 Kanebogen tilbyr et bredt utvalg av tjenester og produkter for kundenes behov. De har reseptutlevering, rådgivning om legemidler, produkter for egenomsorg, kosmetikk, hudpleieprodukter og mye mer. Personalet på apoteket er dyktige og hjelpsomme, og de kan gi deg råd og veiledning i valg av riktige produkter for din helse og velvære.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon, kan du kontakte Apotek 1 Kanebogen på følgende måter:

  • Telefon: 12 34 56 78
  • E-post: kanebogen@apotek1.no
  • Adresse: Kanebogen Senter, 1234 Harstad

Oppsummering

Apotek 1 Kanebogen er en pålitelig aktør innen apotekbransjen i Harstad. Med et bredt utvalg av produkter, rådgivningstjenester og en praktisk beliggenhet i Kanebogen Senter, er dette apoteket et godt valg for lokalbefolkningen. Ta gjerne kontakt med Apotek 1 Kanebogen hvis du har spørsmål om deres tjenester eller produkter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger Apotek 1 Kanebogen?

Apotek 1 Kanebogen ligger på Kanebogen senter i Harstad. Apotek 1 Kanebogen er en del av Kanebogen senter i Harstad og ligger på denne adressen.

Hva er åpningstidene til Apotek 1 Kanebogen?

Åpningstidene til Apotek 1 Kanebogen kan variere, men vanligvis er de åpne i dagtimerne på hverdager og noen timer på lørdager. Det er best å sjekke nettsiden eller kontakte apoteket direkte for å få oppdatert informasjon om åpningstidene.

Hva er forskjellen mellom Apotek 1 Kanebogen og Vitus Apotek Kanebogen?

Apotek 1 Kanebogen og Vitus Apotek Kanebogen er to separate apotek, men begge er tilgjengelige på Kanebogen senter i Harstad. Selv om de begge ligger på samme sted, er de to apotekene forskjellige virksomheter med sine egne spesifikke tjenester og tilbud.

Hva er de viktigste tjenestene som tilbys av Apotek 1 Kanebogen?

Apotek 1 Kanebogen tilbyr et bredt utvalg av helsetjenester, med fokus på medisinering og rådgivning. De kan hjelpe med resepter, salg av medisiner, informere om riktig bruk og gi individuell veiledning. Apoteket tilbyr også helsekontroller som blodtrykksmåling og veiing.

Hva er fordelene ved å bruke Apotek 1 Kanebogen som bedrift?

Apotek 1 Kanebogen er en pålitelig og anerkjent bedrift som er kjent for sin høykvalitets service og fokus på kundetilfredshet. De har kunnskapsrike ansatte som er klare til å hjelpe med alle farmasøytiske behov. Apoteket er også kjent for å ha gode tilbud, lojalitetsprogrammer og et bredt produktutvalg.

Hvilke andre butikker finner man på Kanebogen senter?

Kanebogen senter har et variert utvalg av butikker og tjenester. I tillegg til apoteket, kan du finne dagligvarebutikker, klesbutikker, frisører, treningssenter og mer. Det er et populært handleområde for lokalbefolkningen og tilbyr et bredt spekter av fasiliteter.

Hvor kan man finne informasjon om åpningstider for Kanebogen senter?

Informasjon om åpningstidene til Kanebogen senter kan finnes på deres offisielle nettside eller gjennom kontakt med senterets administrasjon. Det er også mulig å få oppdatert informasjon ved å kontakte de individuelle butikkene, inkludert Apotek 1 Kanebogen.

Finnes det andre Apotek 1 butikker i Harstad?

Ja, i tillegg til Apotek 1 Kanebogen, finnes det andre Apotek 1 butikker i Harstad. Byen Harstad har flere Apotek 1-butikker som gir befolkningen ulike alternativer for å møte sine farmasøytiske behov.

Kan jeg få rådgivning om medisiner på Apotek 1 Kanebogen?

Absolutt! Apotek 1 Kanebogen har farmasøyter og annet apotekpersonell som er godt kvalifisert til å gi rådgivning om medisiner og hjelpe deg med å forstå bruk, bivirkninger og eventuelle interaksjoner. Du kan alltid stole på deres ekspertise og ta kontakt for å diskutere dine spesifikke behov og bekymringer.

Hvilke betalingsmetoder godtar Apotek 1 Kanebogen?

Apotek 1 Kanebogen godtar vanlige betalingsmetoder som kontanter, bankkort og kredittkort. Det er også mulig å betale via mobilbetalingsapper som Vipps, avhengig av tilgjengelighet og kompatibilitet.

Artiklen Apotek 1 Kanebogen – Alt du trenger å vite! har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 23 anmeldelser