Åpningstider for Rimi Oslo S, Kiwi Oslo Sentrum, og Kiwi Byporten

Rimi-butikken på Oslo S ligger i hjertet av hovedstaden og er et populært valg blant både fastboende og besøkende. Butikken har et bredt utvalg av dagligvarer og andre nødvendigheter, og tilbyr gode priser på mange varer. Åpningstidene for Rimi Oslo S er som følger:

Dag Åpningstid
Mandag-fredag 07:00 – 22:00
Lørdag 09:00 – 20:00
Søndag 10:00 – 20:00

Kiwi Oslo Sentrum

Kiwi-butikken i Oslo Sentrum tilbyr også et bredt utvalg av dagligvarer, samt et stort utvalg av økologiske produkter. Butikken er kjent for sine lave priser og gode tilbud. Åpningstidene for Kiwi Oslo Sentrum er som følger:

Dag Åpningstid
Mandag-fredag 07:00 – 23:00
Lørdag 09:00 – 21:00
Søndag 10:00 – 20:00

Kiwi Byporten

Kiwi-butikken i Byporten Shopping er et ideelt stoppested for de som trenger å handle mens de er på farten. Butikken ligger i Oslo Sentrum, og tilbyr et godt utvalg av dagligvarer, frukt, grønnsaker og mer. Åpningstidene for Kiwi Byporten er som følger:

Dag Åpningstid
Mandag-fredag 07:00 – 22:00
Lørdag 09:00 – 20:00
Søndag 10:00 – 20:00

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstider for Rimi i Oslo sentrum?

Rimi i Oslo sentrum har ulike åpningstider avhengig av ukedagen. Du kan sjekke Rimi sin nettside for de mest oppdaterte åpningstidene.

Hvor ligger Kiwi i Oslo byporten?

Kiwi i Oslo byporten ligger i Jernbanetorget 6, 0154 Oslo.

Hva er åpningstidene for Kiwi i Oslo sentrum?

Kiwi i Oslo sentrum har åpent fra mandag til lørdag, med varierende åpningstider. Du kan sjekke Kiwi sin nettside for de mest oppdaterte åpningstidene.

Hvor finner jeg Rimi i Oslo?

Rimi har flere butikker spredt rundt i Oslo, du kan finne nærmeste Rimi-butikk ved å sjekke ut deres nettside eller bruk Rimi sin app.

Hva er forskjellen mellom Kiwi og Rimi i Oslo?

Kiwi og Rimi er to forskjellige dagligvarekjeder som tilbyr et bredt utvalg av matvarer og dagligvarer. Begge har butikker i Oslo, men de kan ha ulike priser og tilbud.

Kan jeg handle hos Kiwi eller Rimi på søndager?

Ja, både Kiwi og Rimi har åpent på søndager, men det er verdt å merke seg at Kiwi ofte har begrenset åpningstid på søndager.

Finnes det parkeringsmuligheter ved Kiwi i Oslo byporten?

Ja, Kiwi i Oslo byporten har egne parkeringsmuligheter tilgjengelig for kunder.

Hvilke betalingsmetoder godtar Rimi i Oslo?

Rimi i Oslo godtar vanligvis betaling med kontanter og de fleste kreditt- og debetkort.

Hvilke typer produkter finner jeg hos Rimi i Oslo?

Rimi i Oslo tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer, inkludert ferskvarer, tørrvarer, frukt og grønnsaker, og produkter for personlig pleie.

Hva er den nærmeste offentlige transportstopp til Kiwi i Oslo sentrum?

Den nærmeste offentlige transportstopp til Kiwi i Oslo sentrum er Jernbanetorget, hvor du har tilgang til både t-bane, trikk og busser.

Artiklen Åpningstider for Rimi Oslo S, Kiwi Oslo Sentrum, og Kiwi Byporten har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 30 anmeldelser